Formularul/Documentul portabil A1

Aveti angajati detasati in strainatate sau doriti sa faceti asta in viitor?

Daca raspunsul este “Da!”, Expertcontrol.ro este cea mai buna solutie pentru a va ajuta!

De ce?

Pentru ca datorita experientei noastre vaste, vom desfasura toate demersurile necesare pentru obtinerea Formularului portabil A1 pentru firma dumneavoastra, in cel mai scurt timp, indiferent de domeniul de activitate!

Ce este Formularul portabil A1?

Este un document ce atesta achitarea in tara de origine (in cazul nostru, România) a contributiilor sociale pentru muncitorii detasati intr-o tara membra UE sau pentru aceia care isi desfasoara activitatea concomitent pe teritoriul mai multor state europene. Acest formular se prezinta autoritatilor competente din statul/statele straine in care angajatul isi desfasoara activitatea ori de cate ori i se solicita. Daca documentul nu va putea fi prezentat sau nu se poate face dovada initierii demersurilor pentru obtinerea lui, autoritatile vor impune afilierea la sistemul asigurarilor sociale ale tarii gazda si plata contributiilor aferente in tara in care angajatul este detasat.

Cum se obtine Formularul portabil A1?

In primul rand apeland la noi, Expertcontrol !

Pentru obtinerea Formularului A1 se intocmeste un dosar amplu care se depune la Casa Nationala de Pensii, continand o serie de documente cum ar fi: cerere pentru obținerea Formularului A1, certificatul de inregistrare al societatii, certificatul de atestare fiscala si multe altele.

Dar noi, echipa Expertcontrol  suntem aici pentru a va ajuta si a face totul mult mai simplu pentru dumneavoastra, fara a va pierde timpul obtinand multimea de documente pentru tot acel dosar si, in plus, pe langa obtinerea Formularului A1 va putem oferi, de asemenea, servicii contabile de cea mai buna calitate, consultanta fiscala si multe altele.

Profesionalismul, experienta si seriozitatea ne caracterizeaza!

Asteptam cu entuziasm sa colaboram!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *