Despre noi

Titular: Ec. dr. Nicolae-Cristian Juscu

   Suntem o echipă profesionistă, cu o experiență vastă în domeniul contabilității și consultanței fiscale, promptă în efectuarea serviciilor și dedicată clienților. Grija noastră este de a vă sta aproape atunci când aveți nevoie de noi! Vă oferim sprijin, consultanță, soluții și idei în toate problemele pe care le aveți, pentru a reuși împreună să vă creștem afacerea! Știința este într-o dezvoltare continuă și rapidă, iar lumea evoluează de la o zi la alta necontenit. Noi ținem pasul cu aceste transformări și venim cu soluții digitale integrate, optime pentru clienții noștri!

CE NE RECOMANDĂ?
SERIOZITATEA 100%
CALITATEA 100%
RESPECTUL 100%
CORECTITUDINEA 100%
PROMPTITUDINEA 100%

ECHIPĂ PROFESIONISTĂ

   Fiecare membru din echipă a absolvit studii superioare de profil, cursuri de specialitate, deținând o experiență practică îndelungată.  În plus față de acestea, ne dorim să ne dezvoltăm cunoștințele și abilitățile și participăm continuu la cursuri noi în domeniul nostru de activitate.            Aceste atuuri susțin faptul că noi suntem cea mai bună alegere pentru dumneavoastră!

O statistică despre activitatea noastră

Mai mult de

0
PROIECTE FINALIZATE

Peste

0
PARTENERI

Aproximativ

0
ORE LUCRATE

Misiunea noastră:

SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ

   Având în vedere faptul că societatea informațională este societatea în care producerea și consumul de informație este cel mai important tip de activitate, informația fiind recunoscută drept resursă principală, tehnologiile informației și comunicațiilor fiind tehnologii de bază, iar mediul informațional, împreună cu cel social și cel ecologic – un mediu de existență al omului, activitatea noastră pune accent pe creativitate, cercetare științifică, dezvoltarea capacității proiective, însușirea practicilor moderne, specifice domeniului în care firma noastră activează

SPUNE-NE CARE ESTE VIZIUNEA TA!

ÎMPREUNĂ ÎȚI CREȘTEM AFACEREA

Accesează-ne cu un clic și aici:

Slider

Acum, ne găsești și pe YouTube

Soluția succesului afacerii dumneavoastră!