CAMPANIA ROEXIT: Iesirea Romaniei din UE

 Scandalul international dintre Romania si Uniunea Europeana, aprins de afirmatiile lui Frans Timmermans, a provocat lansarea campaniei ROEXIT, care promoveaza iesirea Romaniei din Uniunea Europeana.

Imagini pentru uniunea europeana

 Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, afirma ca in spatele acestei campanii, prin care se cere retragerea Romaniei din Uniunea Europeana, exista un plan bine pus la punct, la care se lucreaza de multa vreme.

Imagine similară

 „Nimeni din Romania nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dancila sau europarlamentarii acestui partid si pe cei de la ALDE sa provoace retragerea tarii noastre din Uniunea Europeana. Am asistat la luari de pozitii incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al Romaniei. Minciuni si propaganda pe banda rulanta din partea PSD cu un singur scop, acela de a-si scapa clientii politici de raspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al Romaniei”, a declarat Dacian Ciolos intr-un comunicat acordat presei.

 „In acest moment, s-a renuntat la orice urma de responsabilitate politica pentru viitorul Romaniei si a fost lansata campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastra din Uniunea Europeana. Este evident ca in spatele ei exista un plan bine pus la punct, la care se lucreaza de multa vreme si in care au fost atrasi si oameni de buna credinta cu ajutorul unor false pretexte. Ii indemn pe toti cetatenii Romaniei sa nu cada in aceasta capcana si sa inteleaga ca tot ce se petrece astazi nu are legatura cu credintele sau cu orientarile noastre politice. In aceste zile, decidem daca Romania va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene”, a adaugat fostul prim-ministru.

 Se vorbeste in mod speculativ despre un plan sau despre o adevarata iesire a Romaniei din Uniunea Europeana, insa nu se vorbeste si despre consecintele dezastruoase ce le-ai provoca o astfel de actiune.


Fii la curent cu toate modificarile legislative care iti afecteaza compania sau activitatea profesionala!

Aboneaza-te la blog-ul nostru!

Pentru orice problema din domeniul fiscal, financiar-contabil, salarizare sau orice alta problema intampinata si care va pune bete in roate, alege sa apelezi la noi!

Expert Control – cea mai buna alegere!

Alege sa colaborezi cu profesionisti!

Apeleaza la noi!

Succesul tau e datoria noastra!

 

A consemnat,
Marian-Ionuț Cioplean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *